понеже мисия 2 на слейтър е почти преполовена искам малко да спомена какви са идеите ми за мисия номер 3. не знам дали сте чели Търговеца-Принц на реймънд фийст - в него главният герой се възползва от един слух, и стана най-богатия човек в Крондор, за сметка на повечето хора, които рязко обедняха.. смятам да завъртя една подобна афера в Илиян, но със известен политически привкус. има ли желаещи да пишат в новата мисия номер три( която ще започне скоро) ? има ли желаещи убийци които да ме спрат, търговци и благородници, които да ме провалят, Айез Седай които да се намесят или пък кайренци, които да ме подкрепят.... чакам предложения.
поставям въпроса за обсъждане. Имайте предвид, че ако всичко мине по план, героят ми ще стане доста силна личност. няма да разкривам подробности само намекнвам да не каже, някой че не съм предупредил.
Едит - приемам забележката. героят ми на физическо ниво няма да стане нищо повече от това което е, а по-скоро на политическо. Обаче е изключено да стигне абсолютните висини даже там (няма да ставам М'хаил освен ако на някой не му щукне да убива сегашния - дори тогава не мисля, че бих се наел.). За стандарт може да се приемат постовете в първата ми мисия, втората "малко" я претупах. във втората мисия съм изневерил в много голяма степен на стила си и това личи, че действието се развива само в един ден, защото съм се готвел за третата мисия и съм гонел по бързо преминаване на мисията. но все пак наистина описанието на един град/кръчма/място е нещо много досадно за менпри положение, че не се случва НИЩО (аз не съм Джордан да напиша една цяла книг в която няма Действие), за това постовете на места са по къси. Ще се радвам на всеки човек, който реши да се включи дори само за да ми противодейства